Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Harti

Harti

Harta Muntii Nostri:Cernei- Mehedinti
Nou
Harta Muntii Nostri:Cozia

Harta Muntii Nostri:Cozia

20RON

Masivul Cozia se inalta pe stanga raului Olt, in dreptul statiunii balneoclimaterice Calimanesti si reprezinta o asociere de culmi aproape radiale ce se desprind din Varful Cozia (Ciuha Mare) alcatuind un masiv unitar, un monolit stancos, in partea central-sudica a Carpatilor Meridionali...

Harta Muntii Nostri:Giurgeu-Hasmas

Harta Muntii Nostri:Giurgeu-Hasmas

20RON

Harta Muntii Nostri - Muntii Giurgeu Hasmas, a fost editata folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate.Este simplu de utilizat si usor de citit datorita stilurilor de reprezentare catografice specifice firmei Schubert & Franzke si dato..

Harta Muntii Nostri:Godeanu,Tarcu,Muntele Mic
Nou

Harta Muntii Nostri:Godeanu,Tarcu,Muntele Mic

20RON

Harta Muntii Nostri:Godeanu,Tarcu,Muntele Mic.Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, p..

Harta Muntii Nostri:Muntii Calimani

Harta Muntii Nostri:Muntii Calimani

20RON

Muntii Calimani apartin laturei interne a Carpatilor Orientali, situat in zona muntilor de incretire cu marile depresiuni de prabusire a Transilvaniei, este cel mai extins masiv vulcanic din România, cel mai inalt varf fiind de 2100 m, Varful Pietrosul Calimanilor.Muntii Calimani include cel mai..

Harta Muntii Nostri:Muntii Ceahlau

Harta Muntii Nostri:Muntii Ceahlau

20RON

Masivul Ceahlau reprezinta cel mai renumit si mai impresionant masiv din partea centrala a Carpatilor Orientali. Ceahlaul este cel mai impunator munte din Carpatii Orientali fiind situat in partea centrala a acestora, mai precis la intersectia paralelei de 470 latitudine nordica cu meridian..

Harta Muntii Nostri:Muntii Cindrel
Nou

Harta Muntii Nostri:Muntii Cindrel

20RON

Muntii Cindrel, sunt o sub-grupa de munti situata în Carpatii Meridionali, delimitata de raul Sebes, raul Sadu si Podisul TransilvanieiMuntii Cindrel au un relief glaciar reprezentat prin circuri glaciare, care adapostesc tauri glaciare. In portiunea centrala varfurile acestor munti au altitudin..

Harta Muntii Nostri:Muntii Ciucas
Harta Muntii Nostri:Muntii Fagaras
Afişare 1 - 9 din 34 (4 pagini)