Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Coboratoare

Coboratoare

Petzl GriGri 2

Petzl GriGri 2

299RON

Coborator pentru sport cu franare asistata realizat pentru siguranta manevrelor de coborare. Este util atat pentru ''capul de coarda'' (lider) cat si pentru secund. Se poate folosi pe corzi cu diametrele cuprinse intre 8.9mm pana la 11mm. Grigri 2 are un nou design care asigura un control desavarsit..

Petzl GriGri+

Petzl GriGri+

395RON

Petzl Grigri+ este un dispozitiv de asigurare cu frana asistata la urcare sau la coborare.Se poate folosi pentru coarda simpla (optimizta pentru diametru intre 8.9-10.5 mm).Modul de asigurare si manarul antipanica asigura o utilizare confortabila.Greutate:200gCertificat:CE EN ,UIAA  ..

Petzl Reverso 4

Petzl Reverso 4

119RON

Coborator multifunctional, compact, cu greutate redusa si foarte usor de folosit. Canalele asimetrice prin care trece coarda au forma literei ''V'' pentru o buna adaptare la frictiune. Proiectat pentru: catarare la stanca, catarare mixta, escalada sportiva, catarare pe mai multe lungimi de ..

Petzl Simple

Petzl Simple

190RON

Coboratorul Simple este usor, compact si nu rasuceste coarda in dimpul coborarii. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare. Poate fi folosit si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda. Material: roti de aluminiu. Greutate: 240g. ..

Petzl Stop

Petzl Stop

499RON

Coborator autoblocant  pentru speologie,ofera control desavarsit,functionalitate si siguranta deplina.Specificatii:-          - functia de autoblocare permite oprirea din coborare si mentinerea pozitiei-          - se poate monta pe ..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)