Program: Luni-Vineri 09:00 - 19:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Coboratoare

shop banner
Petzl GriGri 2

Petzl GriGri 2

299RON

Coborator pentru sport cu franare asistata realizat pentru siguranta manevrelor de coborare. Este util atat pentru ''capul de coarda'' (lider) cat si pentru secund. Se poate folosi pe corzi cu diametrele cuprinse intre 8.9mm pana la 11mm. Grigri 2 are un nou design care asigura un control desavarsit..

Petzl GriGri+

Petzl GriGri+

395RON

Petzl Grigri+ este un dispozitiv de asigurare cu frana asistata la urcare sau la coborare.Se poate folosi pentru coarda simpla (optimizta pentru diametru intre 8.9-10.5 mm).Modul de asigurare si manarul antipanica asigura o utilizare confortabila.Greutate:200gCertificat:CE EN ,UIAA  ..

Petzl Reverso 4

Petzl Reverso 4

119RON

Coborator multifunctional, compact, cu greutate redusa si foarte usor de folosit. Canalele asimetrice prin care trece coarda au forma literei ''V'' pentru o buna adaptare la frictiune. Proiectat pentru: catarare la stanca, catarare mixta, escalada sportiva, catarare pe mai multe lungimi de ..

Petzl Shunt

Petzl Shunt

264RON

Blocator ''ajutator'' pentru coarda , de folosit ca ''back-up'' sub dispozitivul de rapel, inlocuind astfel nodurile auto-blocante (Prusik). Proiectat pentru: catarare pe mai multe lungimi de coarda, catarare la gheata. Material: cadru de aluminiu. Greutate:..

Singin Rock cosulet Shuttle

Singin Rock cosulet Shuttle

75RON

Cosuletul Singin Rock Shuttle este un dispozitiv universal pentru asigurare si rapel.Forma versatila furnizeaza frecare egala pentru corzi subtiri sau groase.Pentru coborare dispozitivul are un oficiu mic,suplimentar,in care se poate atasa o carabinier.Caracteristici:-       -..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)