Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

40-60 L

40-60 L

Pinguin Activent 48

Pinguin Activent 48

480RON

Rucsac Pinguin Activent 48 este proiectat pentru ture si expeditii montane. Este un rucsac foarte rezistent din material Hicor cu sistem de spate reglabil, dotat cu acces la sistem de hidratare. Este dotat cu sistem de spate fix si foarte comod (rigidizat cu bara din aluminiu) care asigura confor..

Pinguin Attack 45

Pinguin Attack 45

499RON

Rucsac proiectat pentru catarari, schi de tura, schi, alpinism sau ture montane. Este un rucsac foarte rezistent din material Hicor cu sistem de spate rigidizat prin bara de aluminiu. La dezvoltarea si fabricarea acestor rucsacuri accentul a fost pus pe  durabilitate si sistemul de sp..

Pinguin Explorer 60

Pinguin Explorer 60

680RON

Rucsac de 60 l pentru ture montane de mai multe zile. Este conceput cu un singur compartiment  cu acces din 4 parti. Se divide prin diafragma in doua compartimente, care este actionata de un snur cu opritor. Compartimentul superior este prevazut cu buzunar si sistem de sustinere pentru reze..

Rucsac Osprey Ace 50
Promo

Rucsac Osprey Ace 50

870RON749RON

Rucsacul Osprey Ace 50 este proiectat pentru tineri pasionati de outdoor,care functional corespunde rucsacurilor pentru adulti pentru turele de mai mult zile.Bretelele rucsacului, precum si chinga de la brau au o marja larga de reglaje. Chingile de compresie interna ajuta la aranjarea echipament..

Rucsac Osprey Ariel 55
Promo

Rucsac Osprey Ariel 55

1.150RON920RON

Rucsac Osprey Ariel este reconstruita cu un nou design conceput pentru a usura greutatile turelor de mai multe zile. Noul sistem revizuit al spatelui asigura stabilitatea greutatii si respirabilitate, prin tehnologia AirScape™. Acest spate preia greutatea de pe umeri si o transfera pe solduri, d..

Rucsac Osprey Ariel Plus 60
Promo

Rucsac Osprey Ariel Plus 60

1.390RON1.185RON

Rucsacul Osprey Ariel  este conceput pentru a usura greutatile turelor de mai multe zile. Noul sistem revizuit al spatelui asigura stabilitatea greutatii si respirabilitate, prin tehnologia AirScape™.Acest spate preia greutatea de pe umeri si o transfera pe solduri, dar pastreaza si o ventil..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)