Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Hidratare

Hidratare

Ferrino sistem de hidratare 1L
Promo

Ferrino sistem de hidratare 1L

100RON70RON

Rezervor pentru apa  care pastreaza apa proaspata fara sa-i schimbe gustul. Recomandat pentru;drumetii,ciclism,ture montane,expeditii..Detalii:  - rezervor rezistent la socuri, nu se sparge  - pastreaza apa proaspata fara sa-i schimbe gustul  - tratat anti-bacterial &..

Light My Fire Bidon pliabil Pack Up

Light My Fire Bidon pliabil Pack Up

50RON

Bidon pliabil din elastomer termoplastic si polipropilena. Cu o capacitate de 700 ml este ideal atat pentru ture montane, excursii cat si pentru birou.  Deschiderea larga permite utilizare usoara. Detalii: - pliabil - volum 700 ml - se desface partea superioara - usor de um..

Pinguin Bidon inox 0.8L

Pinguin Bidon inox 0.8L

35RON

Bidon inox cu perete simplu. Prevazut cu doua dopuri. Gura destul de larga pentru a se putea umple si curata mai usor. Detalii: - nu schimba gustul continutului - capac etans - usor - durabil - capacitate 0.8 l. - greutate aprox. 175g. - dimensiuni: inaltime aprox. 2..

Pinguin Bidon inox 1L

Pinguin Bidon inox 1L

40RON

Bidon inox cu perete simplu. Prevazut cu doua dopuri. Gura destul de larga pentru a se putea umple si curata mai usor. Detalii: - greutate aprox. 210g - dimensiuni: inaltime aprox. 28cm x Ø 8 cm - nu schimba gustul continutului - capac etans - usor - durabil - capaci..

Termos Primus 0.35L

Termos Primus 0.35L

110RON

Termos cu perete dublu din inox, asigura temperatura bauturilor reci sau calde datorita capacitatilor de izolare excelente. Capacul se poate folosi si ca o cana, dopul "quick-stop" este practic si usor de manevrat. Greutate: 286g Dimensiuni: Ø68 x 210mm Volume: 0.35L..

Termos Rrailbreak vaccum 0.5L

Termos Rrailbreak vaccum 0.5L

165RON

Termos robust cu perete dublu fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate. Cupa este realizata din otel inoxidabil cu perete dublu pentru a mentine baqutura calda sau rece si serveste, de asemenea, ca protectie suplimentara a dopului. Acoperirea cu pulbere pe exterior ofe..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)