Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Prosoape

shop banner
 Ferrino  Prosop Sport Towel XL

Ferrino Prosop Sport Towel XL

75RON

Un prosop special cu greutate redusa care se usuca de  6 ori mai repede decat un prosop obisnuit.  Husa din plasa este inclusa.  Compozitie:Microfibra polyester  Dimensiuni:  120x60cm  Greutate: 230g...

Pinguin Prosop L

Pinguin Prosop L

55RON

Prosop ultra subtire, cu capacitate de absorbtie mare. Se usuca repede dupa utilizare. Tratat anibacterian. Ideal pentru ture montane. Fabricat din microfibre.Carteristici:- moale, placut la atingere- sac compresie plasa, pentru aerisire- agatator pe colt, pentru a se putea atarna- tratat antibacter..

Pinguin Prosop M

Pinguin Prosop M

30RON

Prosop ultra subtire, cu capacitate de absorbtie mare. Se usuca repede dupa utilizare. Tratat anibacterian. Ideal pentru ture montane. Fabricat din microfibre.Caracteristici: - moale, placut la atingere - sac compresie plasa, pentru aerisire - agatator pe colt, pentru a se putea atarna Dim..

Pinguin Prosop XL

Pinguin Prosop XL

79RON

Prosop ultra subtire, cu capacitate de absorbtie mare. Se usuca repede dupa utilizare. Tratat anibacterian. Ideal pentru ture montane. Fabricat din microfibre.Caracteristici: - moale, placut la atingere- sac compresie plasa, pentru aerisire - agatator pe colt, pentru a se putea atarna - tratat an..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)