Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Saci de dormit

Saci de dormit

Subcategorii

Sac de bivuac Ferrino Rider

Sac de bivuac Ferrino Rider

139RON

Sac de bivuac impermeabil si respirabil din material aluminizat pe interior , acces usor datorita fermoarului situat pe fata superioara protejat cu aparatoare. Saculet de transport inclus. Material: Poliester 100%. Dimensiuni: 230cm/90. Greutate;260g...

Sac de dormit  Pinguin Micra

Sac de dormit Pinguin Micra

349RON

       Sac de dormit de vara, umplut cu un material de izolare termica numita BHB (Body Heat Barrier) Micro.Greutate:0.95kgDimensiune pachet:28x15/18cm.  Marime:185x85cm.- Fermoar : cu dublu sens, pentru a oferi posibilitatea de a deschide sacul de dormit  s..

Sac de dormit Pinguin Tramp

Sac de dormit Pinguin Tramp

229RON

Sac de dormit de vara, umplut cu un material de izolare termica numita Thermicfibre 6  100 g/m2.Sacii de dormit Pinguin,sunt dezvoltate si fabricate cu tehnologiile de ultima ora si materiale de inalta calitate.Greutate:0.950kg.Marime:185x85cm.Dimensiune pachet:28x15/18cm.  - F..

Trimm Balance

Trimm Balance

320RON

Sac de dormit ideal pentru activitatile in aer liber pentru vreme rece.Poate fi folosit in expeditii, ture montane, drumetii, catarare, ture cu caiacul. Confectionat din material de calitate superioara, constructie pe doua straturi, pentru pastrarea optima a temperaturii.Are sac de compresie si ferm..

Trimm Impact

Trimm Impact

289RON

Un sac de dormit de vara conceput pentru a oferi protectie si libertate in miscare pentru confortul maxim al utilizatorului. Poate fi folosit in ture montane, drumetii, catarare, ture cu caiacul , ciclism. Material: - corpul exterior al sacului din Nylon DWR, interiorul din PES. - umplut..

Trimm Summer

Trimm Summer

219RON

Un sac de dormit foarte usor si cu volum mic la impachetare, ideal pentru activitati in aer liber pe timp de vara. Poate fi folosit in ture montane, drumetii, catarare, ture cu caiacul, ciclism. Material: - corpul exterior al sacului din Nylon DWR, interiorul din PES. - umplutura Hollow ..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)