Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

10-40 L

10-40 L

Lowe Alpine Apex 20L

Lowe Alpine Apex 20L

240RON

Rucsac mic, robust, recomandat pentru ture scurte sau calatorii. Greutate: 0.680kg Volum: 20 l Material: 1680 PolyBallistic Detalii suplimentare: - spate comod, ergonomic, cu canale de aerisire Flowzone - bretele ergonomice cu chingi de reglare la piept - 1 compartiment p..

Rucsac Osprey Mira 22

Rucsac Osprey Mira 22

819RON

Este un rucsac compact,usor,ideal pentru ture montane.Ofera ventilatie buna si greutate mica.Rucsac cu sistem de hidratare inclus.Cel mai compact rucsac, foarte potrivit pentru ture montane. Caracteristici- buzunar frontal cu fermoar, cu organizator- spate ventilat- sistem de..

Rucsac Osprey Mutant 22

Rucsac Osprey Mutant 22

389RON

Osprey Mutant 22 este un rucsac versatil cu multiple caracteristici esentiale pentru alpinism sau catarare.Detalii suplimentare:- bucle frontale pentru atasarea diferitelor echipamente- sistem Dual ToolLock pentru atasarea pioletilor- catarame usor de manipulat atunci cand purtat..

Rucsac Osprey Talon 26

Rucsac Osprey Talon 26

549RON

Rucsac potrivit pentru ture de o zi. Este cel mai versatil rucsac,intampinand nevoile tuturor.Incarcarea facila prin partea superioara si buzunarul din capac pastreaza organizarea buna a echipamentului.Detalii suplimentare:- spate cu sistem AirScape, din spuma preformata, cu canale pentru venti..

Rucsac Osprey Talon 26

Rucsac Osprey Talon 26

549RON

Rucsac potrivit pentru ture de o zi. Este cel mai versatil rucsac,intampinand nevoile tuturor.Incarcarea facila prin partea superioara si buzunarul din capac pastreaza organizarea buna a echipamentului.Detalii suplimentare:- spate cu sistem AirScape, din spuma preformata, cu canale pentru v..

Rucsac Osprey Tempest 34
Promo

Rucsac Osprey Tempest 34

780RON669RON

Este un rucsac cu multiple utilizari, de la o zi de aventura pana la o tura cu bicicleta. Este special confectionat pentru femei,are la spate sistem de aerisire Airscape™.Rucsacul este compatibil cu rezervorul de apa, pentru care dispune de un compartiment special intre sistemul de spate si..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)