Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Coboratoare

Coboratoare

Cosulet Black Diamond ATC- Guide

Cosulet Black Diamond ATC- Guide

159RON

Cosuletul Black Diamond ATC-Guide este acum cu 10% mai usor si ofera o manevrare imbunatatita in modul de ghidare.Caracteristici:-        moduri multiple de frecare pentru asigurare si rapel-       actualizarea constructiei face c..

Petzl GriGri+

Petzl GriGri+

395RON

Petzl Grigri+ este un dispozitiv de asigurare cu frana asistata la urcare sau la coborare.Se poate folosi pentru coarda simpla (optimizta pentru diametru intre 8.9-10.5 mm).Modul de asigurare si manarul antipanica asigura o utilizare confortabila.Greutate:200gCertificat:CE EN ,UIAA  ..

Petzl Simple

Petzl Simple

190RON

Coboratorul Simple este usor, compact si nu rasuceste coarda in dimpul coborarii. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare. Poate fi folosit si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda. Material: roti de aluminiu. Greutate: 240g. ..

Petzl Stop

Petzl Stop

499RON

Coborator autoblocant  pentru speologie,ofera control desavarsit,functionalitate si siguranta deplina.Specificatii:-          - functia de autoblocare permite oprirea din coborare si mentinerea pozitiei-          - se poate monta pe ..

Petzl – Opt pentru rapel

Petzl – Opt pentru rapel

65RON

Dispozitiv pentru coborarea in rapel si filat.Recomandat pentru: catarare la stanca, catarare mixta, alpinism clasic, alpinism utilitar.Forma ''patrata'' pentru impiedicarea rasucirii corzilor. Potrivit pentru corzi cu diametrul intre 8mm si 13mm.Greutate: 100gMaterial: aluminiu..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)