Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Coboratoare

Coboratoare

Petzl Opt Rapel Huit

Petzl Opt Rapel Huit

65RON

Coborator opt rapel pentru coarda simpla sau dubla.Proiectat pentru catarare la stanca, mixta, cannyoning. forma patrata pentru impiedicarea rasucirii corzilor aluminiu forjat foarte rezistent orificiul mic poate fi folosit pentru corzi mai subtiri Detalii:- datorita formei patrate reduce ..

Petzl Reverso

Petzl Reverso

139RON

Coborator multifunctional, compact, cu greutate redusa si foarte usor de folosit. Canalele asimetrice prin care trece coarda au forma literei V pentru o buna adaptare la frictiune.Proiectat pentru: catarare la stanca, catarare mixta, escalada sportiva, catarare pe mai multe lungimi de coarda..

Petzl Simple

Petzl Simple

190RON

Coboratorul Simple este usor, compact si nu rasuceste coarda in dimpul coborarii. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare. Poate fi folosit si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda. Material: roti de aluminiu. Greutate: 240g. ..

Petzl VERSO

Petzl VERSO

95RON

Coboratorul cel mai usor de la Petzl, Verso dispune de tehnologia ARC (Adaptive Rope Control), canale asimetrice in forma de ''V'' care controleaza (adapteaza) frictiunea cu coarda in functie de diametrul acesteia.Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare la stanca, catarare la gheata.Poa..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)