Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Scripeti

Scripeti

Petzl Fixe

Petzl Fixe

99RON

Scripete versatil si compact. Proiectat pentru: activitati sport. Poate fi folosit si pentru: activitati de alpinism utilitar. Diametru: 21mm. Eficienta: 71%. Sarcina de lucru: 2 x 2,5 kN = 5kN. Greutate: 90 grame. Norme CE: CE EN 12278. Detalii tehnice: -..

Scripete Petzl Gemini

Scripete Petzl Gemini

325RON

Scripete cu placile laterale mobile create pentru a fi folosit cu Prusik.Rola cu rulmenti cu bile sigilate pentru o eficienta excelenta. Compact si usor.Rezistenta: 22 kNSarcina maxima: 6 kNEficienta: 91 %Diametru rola: 25 mmDiametru min. de coarda: 7 mmDiametru max. de coarda: 11 mmRulment c..

Scripete Petzl Tandem

Scripete Petzl Tandem

205RON

Petzl Tandem este un scripete dublu pentru traversari si demultiplicari de forte.Proiectat pentru: sisteme de tirloliene, pe coarda.Destinat sistemelor de scripeti si traversarilor tiroliana.Se foloseste la demultiplicat forte mari.Role cu lagare autolubrifiate (fara rulmet)Se foloseste..

Scripete Petzl Tandem Speed

Scripete Petzl Tandem Speed

295RON

Scripete foarte eficient pentru deplasare pe corzi sau cabluri. Proiectat pentru sisteme de tiroliene cu unghi mic. Poate fi folosit si pentru activitati specifice parcurilor de aventura. Material de calitate foarte buna rulmenti pentru viteze buna indiferent de greutatea utilizatorului. Punctel..

Scripete Singing Rock Small Roll

Scripete Singing Rock Small Roll

79RON

Se foloseste pentru sisteme de suspendare simple, pentru a manipula obiecte, sau pentru salvari din crevase in ture pe ghetari.Se foloseste cu corzi statice sau dinamice, diametru maxim 13mmGreutate: 92 g Material: rotita si partile laterale - aliaj de aluminu, rulmentul si axul - ot..

Scripete Singing Rock Tandem

Scripete Singing Rock Tandem

279RON

Se poate folosi pe coarda statica sau dinamica, sau pe cabluCele doua role previn rasucireaSe foloseste in principal pentru Tyroliana pe cablu Se poate folosi de asemenea pentru salvare, lucru la inaltimeRotirea se face pe rulment cu bileGreutate: 290 gMaterial: otel inoxidabilRezi..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)