Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Vase/Cani/Tacamuri

Vase/Cani/Tacamuri

 Primus Lightweight Trailcutlery

Primus Lightweight Trailcutlery

49RON

TrailCutlery Tritan® este un set de tacamuri din poliamida Tritan®. Setul contine o lingura, cutit si furculita. Tritan® este un material foarte durabil si nu contine BPA, BPS si alte bisfenole. Nu va zgaria vasele cu invelis neaderent. Greutate: 24g ..

Cana Inox  0.35l

Cana Inox 0.35l

29RON

Cana Inox  0.35lVolum: 0.35lGreutate: 85gDimensiuni: 8x8cmMaterial: inox..

Cana inox Relags Zebra 0.25l

Cana inox Relags Zebra 0.25l

35RON

Cana inox Ø 7 cm, cu perete gros, pentru lichide reci si calde. Ideal pentru utilizare outdoor.Se curata  usor dupa utilizare.Nu se curata cu burete abrazivNu utilizati in cuptorul cu microunde, nu puneti pe foc deschis.   ..

Cana termoizolanta

Cana termoizolanta

62RON

Cu aceast cana izolata bauturile dvs. raman fierbinti in conditii reci.Este greu de varsat.Cana  cu perete dublu din inox.  ..

Primus Folding Spork

Primus Folding Spork

10RON

Primus tacam pliabil este o combinatie ultra-usoara de lingura/furculita/cutit , realizata din plastic PC. Setul este rezistent la caldura, nu zgaria suprafetele Non-Stick si este prietenos cu masina de spalat vase. Fiind foarte rezistent, este potrivit pentru a-l purta pretutindeni si perfect p..

Set Vase Pinguin Double Alu

Set Vase Pinguin Double Alu

275RON

      Set vase  din duraluminiu anodizat, cu greutate redusa, pentru doua  persoane. Datorita  finisajului  este rezistent la uzura, se curata foarte usor. Oalele mici se pot folosi in loc de capac. Kit-ul permite transportul in siguranta a buteliei de gaz si a ..

Set vase Pinguin Rover S

Set vase Pinguin Rover S

249RON

Set vase din duraluminiu anodizat, cu greutate redusa pentru trei-cinci  persoane. Datorita  finisajului  este rezistent la uzura, se curata foarte usor.  Kit-ul permite transportul in siguranta a buteliilor de gaz si a unui arzator in interiorul acestora.Setul contine: ..

Set vase Pinguin Solo Alu

Set vase Pinguin Solo Alu

149RON

Set vase din duraluminiu anodizat, cu greutate redusa, pentru o singura  persoana. Datorita  finisajului  este rezistent la uzura, se curata foarte usor. Oala cea mica se poate folosi in loc de capac. Dimensiunea oalelor permite transportarea  buteliei camping in interiorul acest..

Set vase Pinguin Solo X

Set vase Pinguin Solo X

229RON

Set vase din duraluminiu anodizat, cu greutate redusa, pentru o singura  persoana.  Prevazut cu schimbator de caldura, care ridica randamentul  cu 20-30 % si in acelasi timp  economiseste gaz. Datorita  finisajului  este rezistent la uzura, se curata foarte usor. O..

Afişare 1 - 9 din 11 (2 pagini)