Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Diverse

shop banner
 Ferrino  Prosop Sport Towel XL

Ferrino Prosop Sport Towel XL

75RON

Un prosop special cu greutate redusa care se usuca de  6 ori mai repede decat un prosop obisnuit.  Husa din plasa este inclusa.  Compozitie:Microfibra polyester  Dimensiuni:  120x60cm  Greutate: 230g...

Amnar Light My Fire Scout BIO

Amnar Light My Fire Scout BIO

45RON

      Amnar-ul Light My Fire FireSteel BIO Scout este cel mai bun prieten atunci cand vine vorba de aprinderea focului in vreme nefavorabila. Acest amnar poate genera aproximativ 3.000 de scantei. Scanteia de 3.000 de grade Celsius aprinde surcelele fara probleme in vrem..

Amnar mini Web-Tex

Amnar mini Web-Tex

20RON

Un instrument functional pentru a aprinde arzatorul sau focul. Rezistent la apa, functioneaza in ploaie si zapada. Este un accesoriu util oricarui drumet. Poate fi utilizat  aproximativ 1200 ori.Amnarul din aliaj magneziu a fost dezvoltat pentru a functiona fara problema si in cele mai ext..

Busola Trekmates Adventure

Busola Trekmates Adventure

39RON

  Busola Trekmates Adventure :busola semiprofesionala pentru orientare,cu diferite scale.Busola cu placa de baza prevazute cu lupa. Scala decimala cu marcaje fluorescente pentru orientare de noapte.Snur detasabil inclus.Dimensiune:100x60mm. ..

Fluier 3 in 1 Mil-Com

Fluier 3 in 1 Mil-Com

15RON

Fluier 3 in 1 de la Mil-Com: busola, termometru si fluier cu snur...

Folie de supravietuire

Folie de supravietuire

20RON

Folia de supravietuire protejeaza impotriva frigului,ca un prim remediu pentru hipotermie.Este usoara si are dimensiuni foarte mici insa iti poate salva viata in situatii extreme.Poate fi folosit pentru:expeditii,drumetii,catarare. Dimensiuni:210x160cm.Culoare:auriu/argintiu ..

Kit pentru aprinderea focului Web-Tex

Kit pentru aprinderea focului Web-Tex

35RON

Kitul contine:2 Tablete pentru aprinderea focului din otel,Amnar Web-tex Steel-of-Fire,2 bucati de lână de bumbac sigilate in pungi impermeabile...

Light My Fire Amnar Scout

Light My Fire Amnar Scout

40RON

Un instrument functional pentru a aprinde arzatorul sau focul, indiferent de conditia vremii. Rezistent la apa, functioneaza in ploaie si zapada. Este un accesoriu util oricarui drumet. Poate fi utilizat de 3000 ori.Amnarul din aliaj magneziu Magfire, a fost dezvoltat pentru a functiona fara pro..

Pastile purificat apa BCB

Pastile purificat apa BCB

25RON

Pastile de purificare apa Oasis elimina rapid si eficient bacteriile,ideal pentru oamenii care calatoresc in zone fara apa potabila.Neutralizeaza bacteriile si ajuta la potejarea impotriva bolilor transmise prin apa.Distruge bacteriile:Salmonella typhi,Vibrio cholerare,Shigella sonnei,Streptococ..

Afişare 1 - 9 din 14 (2 pagini)