Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

40-60 L

40-60 L

Rucsac Gregory Paragon 48
Nou

Rucsac Gregory Paragon 48

980RON

Rucsacul Paragon 48 este usor si confortabil. Sistemul de suspensie hibrid imbina o parte inferioara confortabila cu sistem FreeFloat,  cu o parte superioara respirabila. Astfel te poti bucura de toate beneficiile. Cureaua de la brau, cu sistemul FreeFloat patentat de Gr..

Rucsac Gregory Stout 60
Nou

Rucsac Gregory Stout 60

890RON

Rucsacul de drumetie Gregory Stout 60 se adreseaza tuturor iubitorilor de drumetii de mai multe zile.Suspensia ajustabila VersaFit cu centura la brau si cadrul de aluminiu ofera un confort exceptional, special pentru urmatoarea ta aventura cu rucsacul in spate. Buzunarul frontal din..

Rucsac Gregory Zulu 55
Nou

Rucsac Gregory Zulu 55

990RON

Rucsacul Gregory Zulu M/L beneficiaza de sistemul de spate Free Float. Acest sistem asigura o ventilatie maxima datorita panoului de spate complet deschis si a curelei de talie foarte respirabila. Curelele de umar cu forma ergonomica sunt captusite, dar si foarte respirabile. Conectarea..

Rucsac Osprey Ace 50

Rucsac Osprey Ace 50

870RON

Rucsacul Osprey Ace 50 este proiectat pentru tineri pasionati de outdoor,care functional corespunde rucsacurilor pentru adulti pentru turele de mai mult zile.Bretelele rucsacului, precum si chinga de la brau au o marja larga de reglaje. Chingile de compresie interna ajuta la aranjarea echipament..

Rucsac Osprey Ariel 55

Rucsac Osprey Ariel 55

1.150RON

Rucsac Osprey Ariel este reconstruita cu un nou design conceput pentru a usura greutatile turelor de mai multe zile. Noul sistem revizuit al spatelui asigura stabilitatea greutatii si respirabilitate, prin tehnologia AirScape™. Acest spate preia greutatea de pe umeri si o transfera pe solduri, d..

Rucsac Osprey Ariel Plus 60
Promo

Rucsac Osprey Ariel Plus 60

1.390RON1.185RON

Rucsacul Osprey Ariel  este conceput pentru a usura greutatile turelor de mai multe zile. Noul sistem revizuit al spatelui asigura stabilitatea greutatii si respirabilitate, prin tehnologia AirScape™.Acest spate preia greutatea de pe umeri si o transfera pe solduri, dar pastreaza si o ventil..

Rucsac Osprey Sirrus 44

Rucsac Osprey Sirrus 44

889RON

      Rucsacul de drumetie beneficiaza de un sistem de spate AirSpeed cu plasa respirabila ce faciliteaza circulaaia aerului. Lungimea spatelui este reglabila si asigura astfel un confort perfect. Husa detasabila integrata in partea inferioara sporeste rezistenta la ..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)