Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Hidratare

Hidratare

Ferrino sistem de hidratare 1L

Ferrino sistem de hidratare 1L

100RON

Rezervor pentru apa  care pastreaza apa proaspata fara sa-i schimbe gustul. Recomandat pentru;drumetii,ciclism,ture montane,expeditii..Detalii:  - rezervor rezistent la socuri, nu se sparge  - pastreaza apa proaspata fara sa-i schimbe gustul  - tratat anti-bacterial &..

Light My Fire Bidon pliabil Pack Up

Light My Fire Bidon pliabil Pack Up

50RON

Bidon pliabil din elastomer termoplastic si polipropilena. Cu o capacitate de 700 ml este ideal atat pentru ture montane, excursii cat si pentru birou.  Deschiderea larga permite utilizare usoara. Detalii: - pliabil - volum 700 ml - se desface partea superioara - usor de um..

Pinguin Bidon inox 0.8L

Pinguin Bidon inox 0.8L

35RON

Bidon inox cu perete simplu. Prevazut cu doua dopuri. Gura destul de larga pentru a se putea umple si curata mai usor. Detalii: - nu schimba gustul continutului - capac etans - usor - durabil - capacitate 0.8 l. - greutate aprox. 175g. - dimensiuni: inaltime aprox. 2..

Pinguin Bidon inox 1L

Pinguin Bidon inox 1L

40RON

Bidon inox cu perete simplu. Prevazut cu doua dopuri. Gura destul de larga pentru a se putea umple si curata mai usor. Detalii: - greutate aprox. 210g - dimensiuni: inaltime aprox. 28cm x Ø 8 cm - nu schimba gustul continutului - capac etans - usor - durabil - capaci..

Sistem de hidratare Pinguin Basic 2L

Sistem de hidratare Pinguin Basic 2L

90RON

Sistem de hidratare cu capacitate de 2 litri, fabricata din folie antibacteriana numita Metallocene film (mPE). Materialul rezervorului de apa nu contine BPA (Bisphenol), astfel nu prezinta pericol pentru sanitate.Formula sa unica garanteaza pastrarea lichidului fara miros si gust de plastic.Sup..

Sistem de hidratare Pinguin Basic 3L

Sistem de hidratare Pinguin Basic 3L

95RON

Sistem de hidratare (rezervor+furtun) fabricat din material plastic cu strat interior antibacterian.Capac mare,care se deschide/inchide cu doar jumatate de rotatie.Usor de curatat,usor de folosit,usor de umplut.Pastreaza apa proaspata,fara gust de plastic.Capacitate:3L.Valva blocabila,care se co..

Termos Primus 0.35L

Termos Primus 0.35L

115RON

Termos cu perete dublu din inox, asigura temperatura bauturilor reci sau calde datorita capacitatilor de izolare excelente. Capacul se poate folosi si ca o cana, dopul "quick-stop" este practic si usor de manevrat. Greutate: 286g Dimensiuni: Ø68 x 210mm Volume: 0.35L..

Termos Primus 0.75L

Termos Primus 0.75L

129RON

Termos cu perete dublu din inox, asigura temperatura bauturilor reci sau calde datorita capacitatilor de izolare excelente. Capacul se poate folosi si ca o cana, dopul "quick-stop" este practic si usor de manevrat.  Acoperirea cu pulbere pe exterior oferă o suprafață anti-aluneca..

Tremos Primus 0.5L

Tremos Primus 0.5L

119RON

Termos cu perete dublu din inox, asigura temperatura bauturilor reci sau calde datorita capacitatilor de izolare excelente. Capacul se poate folosi si ca o cana, dopul "quick-stop" este practic si usor de manevrat. Greutate: 338g Dimensiuni: Φ68 x 245mm Volum: 0.5L..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)