Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Cagula

Cagula

Cagula Lasting

Cagula Lasting

90RON

Cagula Argo este o cagula usoara,respirabila si elastica,proiectata sa ofere protectie maxima in conditiile meteo nefavorabile.Contine ioni de argint,cagula este antibacteriana. Poate fi folosit:schi alpin,schi de tura,plimbari. Material: - 87%  polipropilene      &..

Cagula Lasting Argo

Cagula Lasting Argo

90RON

Cagula Argo este o cagula usoara,respirabila si elastica,proiectata sa ofere protectie maxima in conditiile meteo nefavorabile.Contine ioni de argint,cagula este antibacteriana. Poate fi folosit:schi alpin,schi de tura,plimbari.Material:  - 87%  polipropilena    ..

Cagula Lasting Roko

Cagula Lasting Roko

110RON

Cagula Roko este o cagula usoara,respirabila si elastica,proiectata sa ofere protectie maxima in conditiile meteo nefavorabile.Contine ioni de argint,cagula este antibacteriana.Poate fi folosit:schi alpin,schi de tura,plimbari.Material:  - 35%  polipropilena&nb..

Cagula Lasting Wukla

Cagula Lasting Wukla

125RON

Cagula termica  Lasting Wukla este fabricata din lana merino naturala, cu calitati excelente de permeabilitate.Ofera confort si izolatie termica cu proprietatile naturale de absorbtie a umezelii ale lanii merinos. Potrivire excelenta datorita tricotului elastic. Fire de lana perfect adaptate..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)