Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Jachete

shop banner

Subcategorii

Fleece PRO-X Ohio
Promo

Fleece PRO-X Ohio

299RON210RON

Jacheta  calda  pentru barbati, cu interioara neteda.Jacheta usoara, cu caracteristici tehnice deosebite, Se poate purta tot timpul anului. Recomandat pentru  orice fel de activitati in aer liber etc. Se poate purta ca strat intermediar sau separat  in functie de temperature ..

Fleece PRO-X Ohio
Promo

Fleece PRO-X Ohio

299RON210RON

Jacheta  calda  pentru barbati, cu interioara neteda.Jacheta usoara, cu caracteristici tehnice deosebite, Se poate purta tot timpul anului. Recomandat pentru  orice fel de activitati in aer liber etc. Se poate purta ca strat intermediar sau separat  in functie de temper..

Icepeak Eckley
Promo

Icepeak Eckley

559RON465RON

Icepeak Eckley este o jacheta realizata din materiale impermeabile si respirabile care asigura protectie impotriva vantului.Dispune de gluga ajustabila,multiple buzunare cu fermoare,elemente reflectorizante.Materialele folosite sunt usoare,asigura confort si libertate la miscare.Impermeabilitate:..

Jacheta Light Gerrit

Jacheta Light Gerrit

319RON

Jacheta realizata din material impermeabil,respirabil,asigura protectie impotriva vantului.Dispune de gluga ajustabila,multiple buzunare cu fermoare,elemente reflectorizante.Materialul folosit este usoare,asigura confort si libertate la miscare.Impermeabilitate: 10000mlH2ORespirabilitate:3000 g/..

Jacheta Marmot Guides Down Hoody

Jacheta Marmot Guides Down Hoody

830RON

Jacheta de puf Marmot Guides Down Hoody ofera caldura si confort in conditii de temperaturi scazute. Umplutura de puf beneficiaza de tratament special ce ii asigura un nivel ridicat de protectie impotriva umiditatii.Materialul exterior  consta din polyester supus tehnicii de consolidare Min..

Jacheta Northfinder BU-3902OR           ...
Promo

Jacheta Northfinder BU-3902OR ...

549RON449RON

Jacheta pentru barbati cu izolatie termica.Izolatia termica este asigurata de izolatia sintetica compacta SEAL, care mentine performante bune chiar si in conditii de umiditate Jacheta este conceputa cu structura hibrida si este indicata pentru orice activitate de outdoor si ski-touring.O recoman..

Jacheta PRO-X Clark

Jacheta PRO-X Clark

349RON

Jacheta PRO-X  Clark este o jacheta usoara, realizata din material impermeabil si respirabil care asigura protectie impotriva vantului.Jacheta este potrivita pentru utilizarea de zi cu zi,dar este perfect pentru drumetii lungi.Poate fi ambalat mic in propriul buzunar interior,cea ce inseamna ..

Jacheta Softshell Kilpi Ravio

Jacheta Softshell Kilpi Ravio

319RON

Jacheta softshell Kilpi proiectata pentru activitati outdoor, va protejeaza de ploaie si de vant(SIBERIUM 10000 SRC SS), asigurand respibilitate totodata evaporarea umiditatii interioare. Materialul exterior este un material stretch rezistent la uzura. Este o jacheta usoara si calduroasa. Rec..

Jacheta Softshell Kilpi Ravio-M

Jacheta Softshell Kilpi Ravio-M

319RON

Jacheta softshell Kilpi RAVIO-M proiectata pentru activitati outdoor, va protejeaza de ploaie si de vant(SIBERIUM 10000 SRC SS), asigurand respibilitate totodata evaporarea umiditatii interioare. Materialul exterior este un material stretch rezistent la uzura. Este o jacheta usoara si calduroasa..

Afişare 1 - 9 din 37 (5 pagini)