Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Bandane

Bandane

 Bandana Buff Ecostretch Pure3 Multi

Bandana Buff Ecostretch Pure3 Multi

89RON

Bandana multifunctionala Buff  este un accesoriu emblematic cu multiple utilizari in sport, drumetii si alte activitati outdoor.Se caracterizeaza prin materialul foarte elastic cu tehnologie Ultrastretch (4-way stretch) si protectia ridicata la radiatii UV (UPF50+). Ofera posibilit..

Bandana Buff Delix multi

Bandana Buff Delix multi

89RON

Bandana tubulara multifunctionala unisex BUFF Original este destinata activitatilor in aer liber in zilele racoroase, si este confectionata folosind material reciclat. Confortabila, elastica si cu protectie solara, aceasta bandana tubulara este partenerul ideal pentru o multime de activitati: al..

Bandana Buff Itakat multi

Bandana Buff Itakat multi

89RON

Bandana tubulara multifunctionala unisex BUFF Original este destinata activitatilor in aer liber isi este confectionata folosind material reciclat. Confortabila, elastica si cu protectie solara.Aceasta bandana tubulara este partenerul ideal pentru o multime de activitati:alergare, ciclism, drume..

Bandana Buff lana merino

Bandana Buff lana merino

129RON

      Buff merino este o esarfa universala multifunctionala pe care o puteti folosi pentru activitati in aer liber. Este usoara, confortabila si confectionata din lana merino, care racoreste si elimina umezeala.          &..

Bandana Buff lana merino 100%

Bandana Buff lana merino 100%

129RON

Bu  Buff merino este o esarfa universala multifunctionala pe care o puteti folosi pentru activitati in aer liber. Este usoara, confortabila si confectionata din lana merino, care racoreste si   elimina umezeala.           &..

Bandana Buff N-Tribe

Bandana Buff N-Tribe

139RON

Bandana tubulara multifunctionala. Partea superioara din material cu microfibre este usoara si are respirabilitate foarte buna, cea inferioara din Polartec este moale si calduroasa. Detalii suplimentare: - parte superioara din material elastic in patru directi- parte inferioara din&n..

Bandana Buff Shylai grei

Bandana Buff Shylai grei

139RON

Polar BUFF® multifunctional este ideal pentru a fi purtat in jurul gatului in diverse activitati outdoor. Elastic si versatil, acesta este un accesoriu esential atunci cand temperaturile din termometre scad, fiind confectionat din microfibra cu fleece. Recomandat pentru hiking si sporturi d..

Filter Tube Mask adult

Filter Tube Mask adult

99RON

Masca tubulara facuta din materiale reciclabile 95% .Filtre certificate cu eficienta 98 % , incluse 5 buc.Produsul are o forma ergonomica pentru a acoperi gura si nasul .Filter Tube mask este reutilizabil si are un sistem de filtrare inlocuibil facut in 3 straturi,care asigura o eficienta de filt..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)