Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Arzatoare

Arzatoare

Arzator Pinguin Camper

Arzator Pinguin Camper

155RON

Pinguin Camper este un arzator robust si compact cu suport dintat pliabil capabil sa sustina si oale de dimensiuni mai mari, fabricat din otel si aluminiu. Husa de transport inclus . Compatibil cu butelii cu valva filetata ( EN 417). Este proiectat pentru ture montane. Detalii: - compact&nb..

Arzator Pinguin Hiker

Arzator Pinguin Hiker

155RON

Arzator usor, pliabil , care nu necesita intretinere  deosebita. Este proiectat pentru ture montane. Datorita scutului metalic de protectie, impotriva  vantului, se mentine eficienta arzatorului  in conditii meteo nefavorabile.  Compatibil cu butelie  de 230   şi 450&nb..

Arzator Pinguin Trek

Arzator Pinguin Trek

155RON

Arzator simplu si usor. Este proiectat pentru ture montane. Compatibil cu butelii de gaz de 230   şi 450  grame Pinguin, sau orice butelie cu valva  filetata ( GoSystem,  Primus, etc).Caracteristici: - se livreaza in husa de transport - compact - suport  dintat pliabil..

Arzator Primus Mimer

Arzator Primus Mimer

159RON

Aragaz robust pentru persoane care se bucura de a lua masa in natura. Suportul de oala actioneaza si ca ecran de vant pentru flacara, asigurand gatitul rapid si in siguranta. Un aragaz perfect pentru picnic in familie sau pentru gatit pe barca.Caracteristici: - inaltime: 125m..

Scut Pinguin Windscreen

Scut Pinguin Windscreen

95RON

Scut pliabil usor, ofera protectie impotriva vantului, mentine eficienta arzatorului. Usor, dimensiuni reduse. Protejeaza flacara impotriva vantului, mentine eficienta arzatorului in conditii meteo nefavorabile.Se livreaza in cutie de plastic cu dimensiuni 24.5 x9.5 x2.5 cmCu ajutorul tijelor di..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)