Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Alpinism

 Petzl WILLIAM TRIACT-LOCK

Petzl WILLIAM TRIACT-LOCK

95RON

Carabiniera de dimensiune mare. Este recomandata in componenta sistemelor de coborare, poate fi utilizata foarte bine pentru coborarile cu ajutorul tehnicii Munter, poate ancora mai multe corzi sau lonje, ajutand astfel la buna organizare a unui post de coborare. Proiectat pentru: alpinism ..

Blocator Petzl Ascension

Blocator Petzl Ascension

269RON

Blocator cu maner Material: cadru de aluminiu, otel comat, cauciuc turnat.Greutate:195 grame.Norme CE:CE EN 567, CE EN 12841 tip BDetalii tehnice:- destinat urcarii pe coarda si ridicarii ocazionale de echipament- structura simpla de aluminiu, usoara si rezistenta- maner mare si ergonomic cu..

Bucla plata 150cm

Bucla plata 150cm

30RON

Bucla (anou) Singing Rock Sling 16 mm / C2075, pentru activitati de escalada si alpinism.  Caracteristici: - usoara si rezistenta - bucla cu cusatura, mult mai rezistenta decat o bucla cu nod - bucla este o parte indispensabila a echipamentului de alpinism - buclele ..

Carabiniera Go 7

Carabiniera Go 7

20RON

Rezistenta foarte mare pentru dimensiunile reduse pe care le au aceste carabiniere. Proiectat pentru: alpinism utilitar. Material otel Greutate 60 g Axa mica 10 kN Putere inchisa 25 kN.  ..

Coarda semi-statica Beal 10.5mm

Coarda semi-statica Beal 10.5mm

9RON

Coarda semi-statica de 10.5mm,foarte rezistenta,realizata din materiale de calitate foarte buna. Caracteristici: Rezistenta statica:  2700kg Rezistenta cu un nod:  1950kg Numarul de caderi de factor 1:  16 Forta de impact factor 0.3:  5.1kN Alungire&nb..

Cordelina Beal 6mm

Cordelina Beal 6mm

3RON

 Cordelina din nylon,cu miez si teaca,cu diametrul de 6mm.Ideal pentru banner. Caracteristici:Material:poliamidaGreutate pe metru:  19gDiametru:  6mmRezistenta:700kg.   ..

Ham Petzl Corax

Ham Petzl Corax

299RON

Ham reglabil, confortabil si usor de folosit. E conceput pentru escalada, alpinism, via ferrata.Catarame DOUBLEBACK de reglare: 2 pe centura, cite 1 pe coapse.Poseda 4 bucle pentru accesorii.Fabricat cu tehnologie FRAME ce permite distribuirea greutatii uniform pe mijloc si pe coapse.Detalii: ..

Lonja Via Ferrata Camp Kinetic

Lonja Via Ferrata Camp Kinetic

440RON

Lonja Via Ferrata Camp Kinetic – lonja  echipata cu absorbitorul de soc cusut. Forma Y formata din chinga lata de 2 cm, permite utilizatorului sa treaca de obstacole, fiind asigurat. Se prinde ham printr-un inel de chinga. Echipata cu 2 carabiniere Camp Nomad. Poate fi folosita de persoane..

Magneziu Singing Rock

Magneziu Singing Rock

55RON

Magnum este o magnezie special creata pentru toate activitatile de alpinism.Absoarbe transpiratia si umiditatea.Greutate: 300 g  ..

Afişare 1 - 9 din 17 (2 pagini)