Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Alpinism

 Petzl WILLIAM TRIACT-LOCK

Petzl WILLIAM TRIACT-LOCK

95RON

Carabiniera de dimensiune mare. Este recomandata in componenta sistemelor de coborare, poate fi utilizata foarte bine pentru coborarile cu ajutorul tehnicii Munter, poate ancora mai multe corzi sau lonje, ajutand astfel la buna organizare a unui post de coborare. Proiectat pentru: alpinism ..

Bucla plata 150cm

Bucla plata 150cm

30RON

Bucla (anou) Singing Rock Sling 16 mm / C2075, pentru activitati de escalada si alpinism.  Caracteristici: - usoara si rezistenta - bucla cu cusatura, mult mai rezistenta decat o bucla cu nod - bucla este o parte indispensabila a echipamentului de alpinism - buclele ..

Carabiniera Go 7

Carabiniera Go 7

20RON

Rezistenta foarte mare pentru dimensiunile reduse pe care le au aceste carabiniere. Proiectat pentru: alpinism utilitar. Material otel Greutate 60 g Axa mica 10 kN Putere inchisa 25 kN.  ..

Casca Petzl Boreo

Casca Petzl Boreo

289RON

Casca alpinism reglabila, ultra-usoara, rezistenta si confortabila. Sistemul de ajustare este accesibil, chiar si in timpul purtarii castii.Utila in toata gama de activitati montane.Material: carcasa din ABS, interiorul din spuma EPP si spuma EPSProiactate pentru: escalade,alpinism,speologi..

Cordelina Beal 6mm

Cordelina Beal 6mm

3RON

 Cordelina din nylon,cu miez si teaca,cu diametrul de 6mm.Ideal pentru banner. Caracteristici:Material:poliamidaGreutate pe metru:  19gDiametru:  6mmRezistenta:700kg.   ..

Ferrino Rucsac coarda Ceuse

Ferrino Rucsac coarda Ceuse

129RON

Husa pentru coarda de alpinism, se transforma in pres de 145 x 115cm, din material usor si rezistent la uzura, chingi de compresie, chinga ajustabila pentru umar...

Ham Petzl Corax

Ham Petzl Corax

299RON

Ham reglabil, confortabil si usor de folosit. E conceput pentru escalada, alpinism, via ferrata.Catarame DOUBLEBACK de reglare: 2 pe centura, cite 1 pe coapse.Poseda 4 bucle pentru accesorii.Fabricat cu tehnologie FRAME ce permite distribuirea greutatii uniform pe mijloc si pe coapse.Detalii: ..

Lonja Via Ferrata Camp Kinetic

Lonja Via Ferrata Camp Kinetic

440RON

Lonja Via Ferrata Camp Kinetic – lonja  echipata cu absorbitorul de soc cusut. Forma Y formata din chinga lata de 2 cm, permite utilizatorului sa treaca de obstacole, fiind asigurat. Se prinde ham printr-un inel de chinga. Echipata cu 2 carabiniere Camp Nomad. Poate fi folosita de persoane..

Lonja Via Ferrata Climbing Technology K-Classic Sl...

Lonja Via Ferrata Climbing Technology K-Classic Sl...

415RON

Lonja pentru via ferrata conceputa dupa criteriile stabilite de noul standard EN 958:2017.Prevazuta cu SLIDER, absorbitor de energie prin desirarea progresiva a cusaturii dar si prin alunecarea printr-o frana speciala brevetata.Poate fi folosita de persoane cu greutatea mai mare de 40 kg (fara e..

Afişare 1 - 9 din 19 (3 pagini)