Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Blocatoare

Blocatoare

Blocator Petzl Ascension

Blocator Petzl Ascension

269RON

Blocator cu maner Material: cadru de aluminiu, otel comat, cauciuc turnat.Greutate:195 grame.Norme CE:CE EN 567, CE EN 12841 tip BDetalii tehnice:- destinat urcarii pe coarda si ridicarii ocazionale de echipament- structura simpla de aluminiu, usoara si rezistenta- maner mare si ergonomic cu..

Blocator Petzl Tibloc

Blocator Petzl Tibloc

149RON

Blocatorul Petzl Tibloc este un mini-blocator din otel, are dinti in unghi, lacasuri de auto-curatare care permit printederea in siguranta a corzii, chiar si in conditii de noroi sau gheata.Poate fi folosit ca un dispozitiv de captare progres intr-un sistem de tractiune.Orificiul mic din p..

Blocator Singing Rock Lift Ascender

Blocator Singing Rock Lift Ascender

259RON

Blocator de mana, folosit in alpinism utilitar pentru ascensiune in condițti de siguranta. Se foloseste impreuna cu un ham pentru alpnism utlitar.Caracteristici: - maner confectionat din metal, imbracat in cauciuc cu densitate dubla, aderent, confortabil, care asigura protectie termica ..

Petzl Croll

Petzl Croll

229RON

Blocator de piept,usor de folosit impreuna cu Ascension sau BasicMaterial: cadru de aluminiu, otel cromat pentru cama si plastic pentru ''tragaci''.Greutate: 130 grNorme CE:CE EN 567, CE EN 12841 tip BDetalii tehnice:- destinat urcarii pe coarda impreuna cu un blocator Ascension.- gaura speci..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)