Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Carabiniere

Carabiniere

 Petzl WILLIAM TRIACT-LOCK

Petzl WILLIAM TRIACT-LOCK

95RON

Carabiniera de dimensiune mare. Este recomandata in componenta sistemelor de coborare, poate fi utilizata foarte bine pentru coborarile cu ajutorul tehnicii Munter, poate ancora mai multe corzi sau lonje, ajutand astfel la buna organizare a unui post de coborare. Proiectat pentru: alpinism ..

Carabiniera Go 7

Carabiniera Go 7

20RON

Rezistenta foarte mare pentru dimensiunile reduse pe care le au aceste carabiniere. Proiectat pentru: alpinism utilitar. Material otel Greutate 60 g Axa mica 10 kN Putere inchisa 25 kN.  ..

Carabiniera Singing Rock Bora

Carabiniera Singing Rock Bora

69RON

Inchidere cu surub, care previne deschiderea accidentalaForma ergonomicaInterior cu dimensiunSistem HMSGreutate 63 gRezistenta axa principala 23 KNRezistenta axa mica 8 KNRezistenta cu clapa deschisa 8 KNDeschidere 22 mm    ..

Carabiniera Singing Rock Colt Bent

Carabiniera Singing Rock Colt Bent

45RON

Carabiniera Singing Rock Colt Bent K0110EE este o carabiniera universala robusta.Caracteristici : - clapa curba, pentru introducerea usoara a corzii - design ergonomic - sistem de inchidere key lock, pentru prindere usoara pe bucla hamului si manevrabilitate fara efort - ..

Petzl OK SCREW-LOCK

Petzl OK SCREW-LOCK

65RON

Carabiniera simetrica, cu forma ovala, din aluminiu cu filet, recomandata pentru a fi utilizata  cu scripeti. Poate fi utilizat foarte bine si in combinatie cu dispozitivele de coborare. Proiectat pentru: catarare, alpinism clasic, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru: e..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)