Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Lanterne

Lanterne

Husa Petzl Noctilight

Husa Petzl Noctilight

69RON

Husa de protective pentru lanternele frontal petzl;Actik Core,Actic.Tikka Tikkina.Protectie si support ce ofera inca o alternative de iluminat pentru cort.Mod de lumina ambientala,cu forntala pornita.Poate fi amplasata pe o suprafata plata,agatata in cort,sau chiar si la curea.  ..

Lanterna Nebo Columbo 150

Lanterna Nebo Columbo 150

79RON

Lanterna foarte subtire este fabricata din aluminiu anodizat.Este ideala pentru locurile in care o lanterna normala nu incape. Fabricata din aluminiu anodizat,  suporta 3 moduri Emisie de lumina de pana la 150 de lumeni Trei moduri: puteți alege maximul de 150 de lumeni, care o va mentine a..

Lanterna reincarcabila Nebo Franklin Slide 500

Lanterna reincarcabila Nebo Franklin Slide 500

199RON

Lanterna Nebo Franklin Slide este o lanterna LED C•O•B cu putere mare de 500 de lumeni si o lumina de lucru, clema retractabila si baza magnetica puternica. Bateria inclusa permite pana la 60 de ore de functionare intre incarcari. 7 Moduri de Lumina: - Lanterna High (500 lumeni): 2,5 ore / 160 ..

Petzl Actik 350L

Petzl Actik 350L

179RON

Petzl Actik Hybrid este un model compact si usor de folosit.Acesta frontala este ideal pentru ture montane,alergare.ciclism,alpinism. Frontala Actik ofere o putere de 350 de lumeni.Avand mai multe moduri de iluminare.Dispune de un LED rosu care este folositor pe timp de noapte.Frontala Actik  ..

Petzl Actik 450L

Petzl Actik 450L

210RON

Lanterna ideala pentru activitati in aer liber. Cu o putere de 450 de lumeni, ACTIK® ofera o iluminare puternica si confortabila, care va va îinsoti atunci cand alergati, facețt drumetii sau alpinism. Reflectorul sau fosforescent il face usor de gasit in intuneric, iar iluminarea rosie..

Petzl Actik Core 600L

Petzl Actik Core 600L

299RON

Lanterna reancarcabila ideala pentru a va extinde activitatile dinamice in aer liber. Cu o putere de 600 de lumeni, ACTIK® CORE ofera o iluminare puternica si confortabila, care va va insoti atunci cand alergati, faceti drumetii sau alpinism. Reflectorul sau fosforeiscent il face usor ..

Petzl Core

Petzl Core

119RON

Petzl CORE este acumulatorul reincarcabil compatibil cu noile generatii de frontale Petzl HYBRID: TIKKINA, TIKKA, ZIPKA, ACTIK, ACTIK CORE, TACTIKKA, TACTIKKA + and TACTIKKA +RGB. Acumulatorul garanteaza performanta si putere chiar si in conditii de temperaturi scazute. Se incarca rapid, direct la U..

Petzl E-Lite

Petzl E-Lite

100RON

Lanterna frontala ultracompacta,  foarte usoara realizata special pentru situatii de urgenta. Poate fi pastrata in buzunarul jachetei sau a rucsacului avand o autonomie a bateriei de pana la 10 ani. Greutate: 26g. Baterii: 2 x Lithium CR2032. Protectie la apa: IP..

Petzl Tikka 300L

Petzl Tikka 300L

139RON

Lanterna Tikka simpla si compacta, ofera o putere de 300 de lumeni. Este utila pentru activitati in aer liber.Reflectorul fosforescent te ajuta sa gasesti lanterna in intuneric.Lumina rosie te ajuta sa-ti pastrezi vederea nocturna. Este echipata cu 3 baterii standard, insa este compatibila cu..

Afişare 1 - 9 din 12 (2 pagini)