Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Camping

Arzator Pinguin Camper

Arzator Pinguin Camper

155RON

Pinguin Camper este un arzator robust si compact cu suport dintat pliabil capabil sa sustina si oale de dimensiuni mai mari, fabricat din otel si aluminiu. Husa de transport inclus . Compatibil cu butelii cu valva filetata ( EN 417). Este proiectat pentru ture montane. Detalii: - compact&nb..

Arzator Pinguin Hiker

Arzator Pinguin Hiker

155RON

Arzator usor, pliabil , care nu necesita intretinere  deosebita. Este proiectat pentru ture montane. Datorita scutului metalic de protectie, impotriva  vantului, se mentine eficienta arzatorului  in conditii meteo nefavorabile.  Compatibil cu butelie  de 230   şi 450&nb..

Arzator Pinguin Trek

Arzator Pinguin Trek

155RON

Arzator simplu si usor. Este proiectat pentru ture montane. Compatibil cu butelii de gaz de 230   şi 450  grame Pinguin, sau orice butelie cu valva  filetata ( GoSystem,  Primus, etc).Caracteristici: - se livreaza in husa de transport - compact - suport  dintat pliabil..

Butelie Pinguin 230g

Butelie Pinguin 230g

35RON

Butelia  Gaz Pinguin 230 g recomandata in drumetii,ture montane.Contine un amestec  de butan,izobutan si propan,potrivit pentru 4 sezoane. Compatabil cu arzatoarele cu valva EN417:Vaude,GoSisten,Primus Coleman. Dimensiuni: ø 109 x 90 mm. Greutate: 345g...

Primus Folding Spork

Primus Folding Spork

10RON

Primus tacam pliabil este o combinatie ultra-usoara de lingura/furculita/cutit , realizata din plastic PC. Setul este rezistent la caldura, nu zgaria suprafetele Non-Stick si este prietenos cu masina de spalat vase. Fiind foarte rezistent, este potrivit pentru a-l purta pretutindeni si perfect p..

Set vase Pinguin Rover S

Set vase Pinguin Rover S

249RON

Set vase din duraluminiu anodizat, cu greutate redusa pentru trei-cinci  persoane. Datorita  finisajului  este rezistent la uzura, se curata foarte usor.  Kit-ul permite transportul in siguranta a buteliilor de gaz si a unui arzator in interiorul acestora.Setul contine: ..

Set vase Pinguin Solo Alu

Set vase Pinguin Solo Alu

149RON

Set vase din duraluminiu anodizat, cu greutate redusa, pentru o singura  persoana. Datorita  finisajului  este rezistent la uzura, se curata foarte usor. Oala cea mica se poate folosi in loc de capac. Dimensiunea oalelor permite transportarea  buteliei camping in interiorul acest..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)