Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Lanterne

Lanterne

Husa Petzl Noctilight

Husa Petzl Noctilight

69RON

Husa de protective pentru lanternele frontal petzl;Actik Core,Actic.Tikka Tikkina.Protectie si support ce ofera inca o alternative de iluminat pentru cort.Mod de lumina ambientala,cu forntala pornita.Poate fi amplasata pe o suprafata plata,agatata in cort,sau chiar si la curea.  ..

Petzl Actik 350L

Petzl Actik 350L

179RON

Petzl Actik Hybrid este un model compact si usor de folosit.Acesta frontala este ideal pentru ture montane,alergare.ciclism,alpinism. Frontala Actik ofere o putere de 350 de lumeni.Avand mai multe moduri de iluminare.Dispune de un LED rosu care este folositor pe timp de noapte.Frontala Actik  ..

Petzl Actik Core 450L

Petzl Actik Core 450L

269RON

Lanterna frontala cu mai multe moduri de iluminare, compacta si reincarcabila, cu lumina rosie, proiectata pentru activitati in aer liber. Actik Core ofera o putere de 450 de lumeni, care in combinatie cu modurile de iluminare, o face ideala pentru activitati in aer liber. Lumina rosie te ajuta ..

Petzl E-Lite

Petzl E-Lite

100RON

Lanterna frontala ultracompacta,  foarte usoara realizata special pentru situatii de urgenta. Poate fi pastrata in buzunarul jachetei sau a rucsacului avand o autonomie a bateriei de pana la 10 ani. Greutate: 26g. Baterii: 2 x Lithium CR2032. Protectie la apa: IP..

Petzl Tikka 300L

Petzl Tikka 300L

139RON

Lanterna Tikka simpla si compacta, ofera o putere de 300 de lumeni. Este utila pentru activitati in aer liber.Reflectorul fosforescent te ajuta sa gasesti lanterna in intuneric.Lumina rosie te ajuta sa-ti pastrezi vederea nocturna. Este echipata cu 3 baterii standard, insa este compatibila cu..

Petzl Tikka XP

Petzl Tikka XP

200RON

Lanterna frontala Tikka XP a fost conceputa sa se adapteze la orice situatie, cu ajutorul tehnologiei CONSTANT LIGHTING si cu diversitatea modurilor de iluminare, aceasta lanterna devine un accesoriu esential in activitatile outdoor.Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare mixta si catarare ..

Petzl Tikkina 250L

Petzl Tikkina 250L

89RON

Lanterna Tikkina simpla si compacta,  ofera o putere de 250 de lumeni. Este utila pentru activitati in aer liber. Este echipata cu 3 baterii standard, insa este compatibila cu acumulatorul reincarcabil Core, datorita conceptului Hybrid. Compacta si usoara, la numai 81 de grame, cu 3 nivel..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)