Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00, Sambata: 10:00 - 14:00, Duminica: Inchis

Saci de dormit

Saci de dormit

Subcategorii

Sac de dormit Pinguin Micra
Promo

Sac de dormit Pinguin Micra

399RON360RON

Sacul de dormit Micra este destinat excursiilor, drumetiilor de vara. Usor, mic si compact, putin peste un kilogram este alegerea perfecta pentru cei care cauta un sac de vara.Acest sac de dormit are materialul exterior fabricat cu tehnologia CCS (ClimaControl Shield), un material, care nu perm..

Sac de dormit Pinguin Mistral
Promo

Sac de dormit Pinguin Mistral

330RON299RON

Sac de dormit trei sezoane, se utilizeaza in cele trei anotimpuri primavara, vara si toamna.Partea exterioara este confectionata din Polyester DWR ClimaControl un material cu hidrorepelenta durabila.Tehnologia ClimaControl rezulta o tesatura echilibrata care nu permite evacuarea aerului cald d..

Sac de dormit Pinguin Tramp
Promo

Sac de dormit Pinguin Tramp

275RON249RON

Sac de dormit de greutate mica pentru vara. Este usor, compact, comod, ideal pentru ture montane, camping, excursii cu rulota, excursii cu bicicleta.Materialul exterior, realizat cu ajutorul tehnologiei ClimaControl, nu permite evacuarea aerului cald, dar in acelasi timp permite aerisirea si eva..

Sac de dormit Trimm Balance
Promo

Sac de dormit Trimm Balance

349RON315RON

Un sac de dormit confortabil cu greutate redusa si proprietati de izolare termica remarcabile. Multifunctional, ideal pentru activitatile in aer liber pe vreme rece. Sacul este umplut cu o fibra de inalta performanta, cu 7 tuneluri care capteaza aerul, pe intreaga lungime a fibrei, pentru a prel..

Sac de dormit Trimm Impact
Promo

Sac de dormit Trimm Impact

289RON259RON

Un sac de dormit  foarte usor,cu volum redus proiectat pentru calatorii de vara.Constructie intr-un singur strat cu umplutura din microfibra Thermolite Quallo 7,exterior DWR(rezistent la apa).Sac de dormit  conceput pentru a oferi protectie si libertate in miscare pentru confortul maxim..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)